Cisa Servei SL

Més de 35 anys d'experiència

Fa més de 35 anys que Cisa Servei ofereix serveis al mercat de béns immobles i gestió de comunitats de propietaris. Tot aquest temps ens proporciona una experiència difícil d’igual i que els beneficiaris sobre tots els nostres clients.

Un equip professional

L'administració de comunitats és una tasca complexa, que requereix la intervenció de professionals especialitzats que permeten estalviar temps i recursos. Al nostre equip tenim aquests professionals i col·laborem amb els millors assessors perquè tinguis els resultats esperats.

Cisa Servei sevis immobiliaris

Proximitat i confiança

Mantenim una proximitat i una comunicació fluida amb els nostres clients i els mantenim informats en tot moment de l'evolució dels seus assumptes immobiliaris. Podeu confiar plenament que les nostres gestions tenen un objectiu principal: vetllar en tot moment pels vostres interessos.

Gestio comunitats andorra

Cuidem la teva llar

Gaudeix de la tranquil·litat i seguretat de deixar la teva propietat en bones mans. No et preocupis de res, deixa-ho tot en les nostres mans i gaudeix de la tranquil·litat de tenir el teu habitatge segur i ben gestionat siguis on siguis

¿Vols més informació?